Táto webová stránka používa cookies. Pokračovaním v prehliadaní si tejto webovej stránky bez zmeny nastavenia vášho webového prehliadača pre súbory cookie súhlasíte s používaním cookies.
Ďalšie informácie o našich súboroch cookie a ich využívaní.
Ok
SLOVAKSHOP


...od Tatier k Dunaju...
RSS
DomovÚvodObchodné podmienky - skrátenéAko nakupovaťPlatba a doručenieKontaktTabuľka veľkostíPre obchodníkovCharita a sponzoring
Tričká
Tielka
Čiapky a klobúky
Medvedíci v tričkách
Mikiny
Polokošele
Bundy
Tašky
Šnúrky na krk
Hrnčeky a šálky
Buttony
Valašky
Magnetky
Prívesky, kľúčenky
Pexeso
Sklo
Krabičky a stojany
Kraslice
Vlajky a zástavy
Zvonce
Výrobky z dreva
Súpravy a sety
Pre RYBÁROV
Pre MOTORKÁROV
Výpredaj
TABUĽKA VEĽKOSTÍ

 Akciové produkty

Placka s uzáverom - Vysoké Tatry

Hrnček s vlastnou fotkou

Zobraziť všetky akcie >>

Ochrana osobných údajov

 

Informácie a poučenie o právach v zmysle § 15 zákona č. 122/2013 Z. z. o ochrane osobných údajov.

V súlade s § 10 ods. 3 zákona č. 122/2013 Z. z. o ochrane osobných údajov a v súlade so zákonom č. 22/2004 o elektronickom obchode ste povinný poskytnúť svoje osobné údaje v rozsahu:

  • uvedenom v registračnom formulári,
  • uvedenom v objednávkovom formulári
  • uvedenom v reklamačnom formulári na webovom sídle internetového obchodu na adrese www.slovakshop.sk

 

 V súlade s § 10 ods. 3 zákona č. 122/2013 Z. z. o ochrane osobných údajov je spoločnosť, RNDr. Tibor Kožíšek - KOSMA, prevádzkovateľ e-shopu SLOVAKSHOP  IČO:17508461 oprávnená spracúvať vložené osobné údaje uvedené v registračnom formulári, objednávkovom formulári, reklamačnom formulári ako aj údaje o nákupoch registrovaných užívateľov počas celého obdobia registrácie v internetovom obchode na účely:

  • registrácie užívateľov
  • vedenia databázy registrovaných užívateľov,
  • spracovania objednávok,
  • informovania užívateľov o stave objednávok,
  • vedenia účtovných a iných dokladov spojených s vybavením objednávky a fakturácie.

V prípade, ak budete mať záujem o zrušenie registrácie, stačí ak svoje rozhodnutie písomne oznámite emailom na slovakshop@slovakshop.sk

 

Vyhradzujeme si právo ukončiť registráciu v internetovom obchode, ak nebola za posledných 12 mesiacov zrealizovaná žiadna objednávka z vašej strany.

 

Po zrušení registrácie a po ukončení účelu spracovania údajov budú vaše osobné údaje bezodkladne zlikvidované.

 

Účtovné a iné doklady spojené s vybavením objednávky obsahujúce osobné údaje podľa registratúrneho poriadku a registratúrneho plánu sme povinní uchovávať po dobu 10 rokov od vybavenia objednávky. Po tejto lehote budú osobné údaje bezodkladne zlikvidované.

 

Poskytnuté osobné údaje musia byť pravdivé a aktuálne.

 

Beriete na vedomie, že osobné údaje, ktoré ste nám poskytli budú poskytované sprostredkovateľom, ktorí s nami zmluvne spolupracujú za účelom dopravy objednaného tovaru, zaúčtovania účtovných dokladov, údržby a správy internetovej aplikácie a podobne. Jedná sa teda o prepravné a zasielateľské spoločnosti, IT správcovia databáz, účtovníci a podobne.

 

Beriete na vedomie, že Vaše práva pri spracúvaní osobných údajov ako dotknutej osoby upravuje § 28 a nasl. zákona č. 122/2013 Z. z. o ochrane osobných údajov. Dotknutá osoba má právo na základe písomnej žiadosti vyžadovať informácie, odpis a opravu jej osobných údajov.

 

Zoznam aktuálnych subjektov, ktorým budú Vaše osobné údaje poskytnuté:

Slovenská Pošta, UPS, PayPall.

 Nákupný košík
Nákupný košík

Váš nákupný košík neobsahuje žiadny produkt.
Prihlásenie
E-mail:

Heslo:
Obnovenie hesla
Registrácia
Reklama

TOPlist


free counters";
 Novinky

Dámske - Slovakia ornament 4 color - nám

Dámske - Slovakia ornament 4 - red

Dámske - Slovakia ornament 4 color - bie

Dámske - Slovakia ornament 4 - navy blue

Dámske - Slovakia ornament 4 - biele

Tričko Čičmany 2

Is Slovak Easy - dlhý rukáv

Ornament 1 - dlhý rukáv

Ornament 3 - dlhý rukáv

Ornament 4 color - dlhý rukáv

Znak Slovakia s nápisom SLOVAKIA na chrb

Hrnček kovový - Harley Davidson Motor Co

Hrnček - Harley Davidson Motor Cycles

Zobraziť všetky akcie >>
O NÁS
UŽITOČNÉ INFORMÁCIE
Rýchlo hore
PODPOROVANÉ PLATBY
Platba kartami
Platba prostredníctvom PayPal. border=
© RNDr.Tibor Kožíšek - Kosma - prevádzka SLOVAKSHOP 2016, 40